Appelstrudel Cheesecake in dessert glas

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng alle grondstoffen voor het cake beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en       3 minuten op gemiddelde snelheid tot een luchtig beslag.
  • Meng als laatste de rozijnen en gebroken hazelnoten door het beslag. Verdeel het beslag met een trekbak op 7 mm dikte.
  • Bakken in een inschietoven op 180°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Bakken in een rotatieoven op 155°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Verwerk de grondstoffen voor de crumble tot een samenhangende kruimelmassa.
  • Meng als laatste de gebroken hazelnoten en gehakte amandel door de crumble. Verdeel de Crumble op een bakplaat met bakpapier.
  • Bakken in een inschietoven op 180°C gedurende ca. 20 minuten.
  • Bakken in een rotatieoven op 155°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Meng de Chantypak(1), citroenrasp en Bavaroise neutraal door elkaar en spatel de Deli Cheesecake door deze massa.
  • Spuit 30 gram Cheesecake vulling in een dessert glas.
  • Leg hierop een plakje cake van 5x5 cm.
  • Spuit hierop 20 gram bakvaste appelvulling.
  • Spuit nogmaals 30 gram Cheesecake vulling op de appelvulling.
  • Strooi 15 gram hazelnoot/amandel Crumble er bovenop.
  • Hier bovenop een dun laagje Süsser Schnee.
  • Klop de Chantypak(2) standig op.
  • Afwerken met een rozet opgeklopte Chantypak en chocolade decoratie.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 26 stuks

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten