Maak de Cake margarine soepel en meng vervolgens de pindakaas door tot een homogene massa verkregen is.
Voeg de Tegral Satin Cream Cake en het volkorenmeel toe, en meng dit tot een kruimelmassa ontstaat. Meng het heel ei toe en meng het tot een glad deeg.
Koel het deeg gedurende minimaal 12 uur.
Meng de amandelspijs met de Deli Caramel tot een spuitbare massa.
Werk het deeg door en rol het uit op 3 mm.
Stempel de helft van het deeg met een gladde steker van 6 cm doorsnede.
Maak de plak vochtig en spuit doppen van 20 gram caramelspijs.
Rol de bovenplak over de onderplak en druk dit aan rond de caramelspijs vulling.
Steek de koeken uit en zet op een bakplaat met bakpapier.
Druk de koeken iets plat en kruis af met een vork.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.