Breng de Chantypak, melk en open gesneden vanille stokjes aan de kook en laat dit 10 minuten trekken en laat het afkoelen.
Verwijder de vanille stokjes en haal de merg uit de peul met een mes.
Voeg de vanille merg terug aan de gekookte roommassa.
Voeg het mengsel van de eidooiers en de suiker aan de room toe.
Kook dit tot maximaal 85°C en vul de vuurvaste schalen en gaar de Creme Brulee in warm water gevulde bakken in een dekoven op 95°C gedurende 60 minuten.
Bestrooi net voor het uitserveren de Creme Brulee met bruine rietsuiker en carameliseer de rietsuiker met een gasbrander.
Herhaal de suiker opstrooien en carameliseren tot drie maal toe, zodat een heerlijke krokante caramel laagje ontstaat.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.