Deeg: Meng de ingrediënten tot een kruimelmassa, voeg het heelei toe en werk het door tot een glad deeg is ontstaan. Koel het deeg voor een optimale verwerking.
Verwerking:Rol het deeg uit op 2,5 mm, markeer cirkels van 5 cm doorsnede op de deegplak en bevochtig de onderplak met water en spuit hier 5 gram bakvaste abrikozenvulling op. Rol de bovenplak uitgerold op 2,5 mm over de onderplak en druk de deeg lagen aan elkaar vast. Steek de koekjes uit en verwijder overtollig deeg. Besproei de bovenzijde dun met water en decoreer dit met een mengsel van sesamzaad en lijnzaad.
Baktijd inschietoven ca. 12 min bij 180°C
Baktijd rotatieoven ca. 12 min bij 150°C
Afwerking: Haal de gevulde abrikozen koekjes door de getempereerde chocolade.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.