Beslag 1: Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 min op lage snelheid en 8 minuten op hoge snelheid tot een luchtig beslag.
Vul de vormen van 18 cm Ø met 180 gram beslag.
Bakken inschietoven: 180°C, baktijd ca. 20 minuten.
Bakken rotatieoven: 150°C, baktijd ca. 20 minuten.
Beslag 2: Meng de grondstoffen door elkaar gedurende 3 min. op middelmatige snelheid. Voeg de gesmolten boter toe en meng dit tot dat er een homogeen beslag verkregen is. Bakken: Verwarm een grote kokenpan en bak de Crêpe licht af aan weerszijden.
Stapel de licht en mals afgebakken Crêpes op elkaar om vocht vast te houden.
Laat het afkolen en pak het in plastic.
Snij de kapsels in 3 lagen en vul deze met frambozenvulling en lobbig opgeklopte Chantypak.
Maskeer de taartjes rondom met de opgeklopte Chantypak.
Bekleed de zijkant van de taartjes met stroken Crêpe tot royaal over de bovenkant.
Werk al plooiend de Crêpe af op de bovenzijde zodat deze bol van vorm wordt.
Decoreer met rode bessen, bosviooltjes, chocolade spagehetti en decoreer poeder.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.