Crêpe Taartjes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag 1: Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 min op lage snelheid en 8 minuten op hoge snelheid tot een luchtig beslag.
  • Vul de vormen van 18 cm Ø met 180 gram beslag.
  • Bakken inschietoven:  180°C, baktijd ca. 20 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  150°C, baktijd ca. 20 minuten.
  • Beslag 2: Meng de grondstoffen door elkaar gedurende 3 min. op middelmatige snelheid. Voeg de gesmolten boter toe en meng dit tot dat er een homogeen beslag verkregen is. Bakken: Verwarm een grote kokenpan en bak de Crêpe licht af aan weerszijden.
  • Stapel de licht en mals afgebakken Crêpes op elkaar om vocht vast te houden.
  • Laat het afkolen en pak het in plastic.
  • Snij de kapsels in 3 lagen en vul deze met frambozenvulling en lobbig opgeklopte Chantypak.
  • Maskeer de taartjes rondom met de opgeklopte Chantypak.
  • Bekleed de zijkant van de taartjes met stroken Crêpe tot royaal over de bovenkant.
  • Werk al plooiend de Crêpe af op de bovenzijde zodat deze bol van vorm wordt.
  • Decoreer met rode bessen, bosviooltjes, chocolade spagehetti en decoreer poeder.

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 10 stuks van 750 gram.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten