Alle grondstoffen voor het Bretons deeg homogeen mengen. Na het zetten deeg ruim koelen. Deeg uitrollen op 15 mm dikte en plakken uitsteken (350 gram).
De deegplak met de ringvorm van 18 cm Ø op bakpapier plaatsen.
Vulling
Vullen met 200 gram Deli Cheesecake. Oventemperatuur 180°C, baktijd ca. 30 minuten.
Soezenbeslag
De grondstoffen van soezenbeslag samenvoegen en kort mengen. Met vlinder 4 minuten op middelmatige snelheid mengen. Met gladde spuitmond doppen spuiten à ca. 15 gram.
Bakken: oven 190°C na 10 min. ovenschuif open, baktijd ca. 30 min.
Zwitserse aardbeienroom
Klop de Belcrem Subito, water, kleurstof en Classic Aardbei gedurende 3 minuten op. Meng de lobbig opgeslagen Chantypak met de pudding tot een Zwitserse room. Vul per taartje 8 soesjes met de Zwitserse aardbeienroom.
Decoratie
Haal de soesjes door de roze gekleurde chocolade/coating.
Beleg het middenvak royaal met verse aardbeien.
Geleer de aardbeien af met Harmony Ready Neutre.
Plaats de soesjes rondom tegen de buitenring van de taart.
Spuit tussen de soesjes decoratief de Zwitserse room op.
Decoreer volgens voorbeeld met Moederdagdecoratie of naar eigen inzicht.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.