Ice Lolly Cheesecake Pop

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen van de beslagen (1 en 2), gedurende 1 minuut op langzame snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag.
  • Strijk beslag 1 en 2 uit op siliconenmatten à 7 mm dikte.
  • Baktijd ca. 15 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 180°C , oventemperatuur rotatieoven 150°C
  • Bouw met blank en/of chocolade cake in een fleximat bakvorm lagen cake en Deli Cheesecake op.
  • Baktijd ca. 30 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 160°C , oventemperatuur rotatieoven 130°C
  • Controleer of de Cheesecake voldoende gaar gebakken is.
  • Druk na het bakken een laatste cakelaag op de Cheesecake.
  • Steek hier een dropstok in en vries het vervolgens in.
  • Los de lollys uit de fleximat.
  • haal de lollys door in chocolade, zodat de onderkant, zijkant en een deel van de bovenzijde in de chocolade gehuld zijn.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten