Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 min. op lage en 3 min. op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
Spuit langwerpige banen van 8 cm lengte en 20 gram op het bakpapier.
Bestrooi enkel de bovenplakjes met verkruimelde speculaas.
Bakken gedurende ca. 9 min.
Rotatieoven 165°C.
Dekoven 190°C.
Breng voor de ganache vulling de gezoete slagroom en speculaaskruiden aan de kook en koel het terug tot 70°C en voeg dan de chocolade toe. Smelt de chocolade verder af in de slagroom en voeg als laatste de zachte roomboter toe. Emulgeer de ganache met een staafmixer.
Laat de ganache 12 uur rusten en maak deze soepel spuitbaar voor verwerking.
Spuit met een gladde spuit een baan van 20 gram ganache op de onderplak en de druk de bovenplak op de ganache.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.