Deeg: Meng de grondstoffen van het deeg en rol deze uit op 3,5 mm dikte. Breng het deeg op een bakplaat voorzien van bakpapier.
Bakken: inschietoven op 180°C gedurende ca. 15 minuten.
Bakken: rotatieoven op 150°C gedurende ca. 15 minuten.
De gebakken deegplakken na afkoeling fijn rollen en mengen met de gesmolten Cake Margarine. Verdeel de massa, 360 gram per ring over 5 ringen van 18 cm doorsnede en druk dit aan.
Meng de grondstoffen voor het brownies beslag gedurende 2 minuut op lage snelheid en voeg de gesmolten chocolade door het beslag. Hierna nog 3 minuten op lage snelheid doormengen.
Giet als eerste een laag Cheesecake mengsel op de kruimelbodem, vervolgens een laag brownie beslag opgieten, afgewisseld met de Cheesecake. Herhaal deze handeling tot de vorm gevuld is.
Dribbel de bakplaat met de vormen aan zonder verder glad te strijken.
Bakken inschietoven op 150°C gedurende ca. 50-60 minuten.
Bakken rotatieoven op 125°C gedurende ca. 50-60 minuten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.