Beslag: Verwarm de zonnebloemolie tot 45°C en voeg de witte chocolade en de boter toe en smelt deze in de warme olie. Vervolgens de honing en heelei (45°C) toevoegen en glad roeren. De tegral Boerencake en de patentbloem toevoegen gedurende 2 minuten op lage snelheid doormengen. Als laatste de Smoobees Caramel doormengen.
Verdeel het beslag gelijkmatig over 2 ingevette vormen van 8 x 57 cm.
Bakken: in een inschietoven, 170°C gedurende ca. 25 minuten
Bakken: in een rotatieoven, 150°C gedurende ca. 30 minuten met een lage convectie stand.
Na afkoelen de Blondines in de vriezer plaatsen.
Snij de stroken Blondines op 3 cm breedte.
Spuit op iedere Blondine een baan Deli Caramel van ongeveer 15 gram, strooi op de Deli Caramel 10 gram gebruneerde gezouten pinda`s.
Plaats de Blondines terug in de vriezer en laat het opnieuw aanvriezen.
Overtrek de Blondines met getemtpereerde witte chocolade.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.