Perzik Tropical Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Maak de Aristo-Cake zalfzacht en meng dit met de overige grondstoffen en draai het beslag 4 minuten op middelmatige snelheid.
  • Vul de cakevormen met 200 gram cakebeslag.
  • Leg 100 gram perzik parten over het midden in het beslag en breng opnieuw een laag van 100 gram beslag aan op de perzik parten.
  • Baktijd ca. 45 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 175°C , oventemperatuur rotatieoven 155°C
  • Na afkoeling de cake afgeleren met Harmony Ready Neutre.
  • Meng de Ovablanca en koud water en klop 2 minuten op lage snelheid en 3 minuten op hoge snelheid op tot een stevig spinnend schuim.
  • Spuit 3 doppen Ovablanca Meringue schuim op de cake en flambeer deze.
  • Karamelliseer de perzik parten met een brander en plaats de 3 parten op de cake.
  • Decoreer met 2 chocolade galettes, voorzien van pistache crème en pistache nootjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 7 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten