Meng de Tegral Scone met het water gedurende 1 minuut op lage snelheid.
Voeg 1 van de 3 vullingen toe en meng dit 30 seconden op lage snelheid.
Breng het nog plakkerige deeg op een werkbank met strooibloem.
Bewerk het deeg met strooibloem tot het niet meer plakt en rol het uit op ca. 2 cm dikte.
Steek naar wens met een gladde of kartelsteker van 6,5 cm doorsnede de scones uit.
Restdeeg samenvoegen en opnieuw uitrollen tot totale restverwerking.
Zet de scones met onderzijde naar boven, op een bakplaat met voldoende tussenruimte.
Strijk de scones met zwaar eistrijksel en laat deze nog ca. 20 minuten rusten.
Afwerking 1: Houd de scone neutraal en werk verder af na het bakken met eventueel aardbeien compote en opgeklopte roomkaas.
Afwerking 2:Druk het midden van de scone in en herhaal dit met een appelsteker. Spuit er vervolgens een dop Cheesecake in van ca. 30 gram.
Afwerking 3:Bestrooi de scones met amandelstiften en druk het midden in en spuit vervolgens een dop caramelvulling van ca. 30 gram in het midden. Na het bakken afkoelen en licht bestrooien met decoreer sneeuw.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 235°C gedurende ca. 10 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 200°C gedurende ca. 10 minuten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.