Meng de grondstoffen voor het rolbeslag 1 minuut op stand 1 met een garde, klop dit vervolgens 3 minuten op stand 3 en hierna nog 2 minuten op stand 2. Maak vervolgens 10 plakken rolbelslag met de afmeting 40cm-60cm.
Afbakken: afbakken op 280°C gedurende 3 minuten met een klein beetje stoom.
Afvullen: vul vervolgens de plakken met 600 gram sinaasappelbavarois en bestrooi de plak met 100 gram sinaasappelconfituur. Rol de plak op aan de kortste kant (40cm) zodat je grove slagen krijgt. Vervolgens de gebaksrol in de vriezer goed doorvriezen. Uit iedere rol haal je 12 stuks van 4 cm breed.
Afwerken: bestrijk de buitenkant met Easy Decovit Crème. Rol de plak vervolgens door de witte chocoladeschaafsel. Decoreer de bovenkant met decoreerpoeder, opgeklopt Chantypak en passend logo.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.