Choco Swiss Roll Gebakje

Ingrediënten

Werkwijze
  • Beslag: Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 7 minuten op hoge snelheid en 1 minuut op lage snelheid namengen.
  • Strijk plakken van 5 mm dikte en 36 cm breed en 60 cm lang.
  • Bakken inschietoven:  230°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  200°C, baktijd ca. 4 minuten.
  • Los direct na het bakken van de warme plaat en sluit ze af tegen het uitdrogen.
  • Vulling: Meng water van 37°C met de Bavaroise poeder Neutre en spatel daar de Deli Cheesecake doorheen en als laatste de lobbig opgeslagen Chantypak.
  • Snij de snit plak op 18 cm breedte en breng een dunne laag (200 gram) frambozen vulling aan op de snit plakken.
  • Strijk een laag van 350 gram Deli Cheesecake vulling op de frambozenvulling en rol met papier vervolgens de snitplakken stevig op en plaats dit in de vriezer.
  • Maskeer de snitrol dun met Miroir Neutre en rol deze door de decoratiemix.
  • Snij de Sushi af op 5 cm breedte.
  • Bestrooi dit licht met decoreer suiker.
Variatie: Pistache frambozen, Abrikozen Sesamzaad, Rood fruit Sesam, Neutraal sesam.

 


Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 44 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten