Beslag: Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 7 minuten op hoge snelheid en 1 minuut op lage snelheid namengen.
Strijk plakken van 5 mm dikte en 36 cm breed en 60 cm lang.
Bakken inschietoven: 230°C, baktijd ca. 4 minuten.
Bakken rotatieoven: 200°C, baktijd ca. 4 minuten.
Los direct na het bakken van de warme plaat en sluit ze af tegen het uitdrogen.
Vulling: Meng water van 37°C met de Bavaroise poeder Neutre en spatel daar de Deli Cheesecake doorheen en als laatste de lobbig opgeslagen Chantypak.
Snij de snit plak op 18 cm breedte en breng een dunne laag (200 gram) frambozen vulling aan op de snit plakken.
Strijk een laag van 350 gram Deli Cheesecake vulling op de frambozenvulling en rol met papier vervolgens de snitplakken stevig op en plaats dit in de vriezer.
Maskeer de snitrol dun met Miroir Neutre en rol deze door de decoratiemix.
Snij de Sushi af op 5 cm breedte.
Bestrooi dit licht met decoreer suiker.
Variatie: Pistache frambozen, Abrikozen Sesamzaad, Rood fruit Sesam, Neutraal sesam.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.