Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut langzaam en 3 minuten op middelmatige snelheid. Aan het einde van het mengen de Deli Caramel toevoegen.
Meng kort de Smoobees Caramel door in de 1e versnelling.
Vul de muffin vormen met 75 gram beslag.
Spuit een dop van c.a. 15 gram Deli Cheesecake in het midden op het beslag.
De muffin met 5 gram hazelnootschaafsek bestrooien en 7 gram suikerbakkerspoeder suiker.
Bakken bij oventemperatuur 180°C gedurende ca. 30 minuten met een beetje stoom in het begin in de deckoven en rotatieoven 150°C.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.