Chocolade Cheesecake Tartelettes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de patentbloem, cacaopoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling voor minimaal 2 uur.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de ringen met recht opstaande rand.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 185°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Klop de Deli Cheesecake op met een draadgarde en voeg de gesmolten chocolade al roerende toe en meng  dit tot een homogene massa.
  • Vulde voorgebakken chocolade zanddeeg vormen af tot aan de bovenzijde.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 195°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 15 minuten.
  • Na het bakken de vormen verwijderen.
  • De afgekoelde Chocolade CheesecakenTartelettes bestrooien met cacaopoeder.
  • Plaats op het mideen een ronde schijf chocolade.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 42 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten