Advocaat Chocolade Snitt

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het snitten kapsel gedurende 1 minuut op lage snelheid en 7 minuten op hoge snelheid, en vervolgens 1 minuut op lage snelheid na mengen.
  • Strijk plakken van 5 mm dikte en 36 cm breedte en 60 cm lengte.
  • Bakken inschietoven:  230°C, baktijd ca. 5 minuten.
  • Bakken rotatieoven:  200°C, baktijd ca. 5 minuten.
  • Los direct na het bakken van de warme bakplaat en sluit het af tegen het uitdrogen.
  • Na afkoeling, gesmolten Carat Decorcrem Dark dun over de plak uitstrijken.
  • Meng het water, Bavaroise Neutre en de kleurstof door elkaar en voeg de dikke advocaat toe en roer het tot een gladde massa. Voeg vervolgens de lobbig opgeslagen Chantypak toe en meng het tot een luchtige bavaroise.
  • Maskeer de advocaat bavaroise uit over de plak.
  • Rol met bakpapier de snitt strak op en druk de rol met een liniaal in elkaar en laat de snitt in de diepvries aanvriezen.
  • Smelt de Decorcrem Dark à 40°C
  • Overgiet de snittenrol met de Decorcrem.
  • Snijd 4 snitten à 15 cm, en spuit met een gladde spuit dopjes Carat Decorcrem Dark.
  • Decoreer met meringue, stukjes hazelnoten en chocolade decoratie.

Over dit recept:

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 4 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten