Pina Colada Taartje

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het harde wenerbodem deeg.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en steek uit tot plakjes van 9 cm doorsnede.
  • Bak deze licht voor op 190°C gedurende ca. 9 minuten.
  • De grondstoffen voor de frangipane luchtig mengen.
  • Plaats de harde wenerbodem à 15 gram na afkoeling in de houten vormen.
  • Spuit vervolgens 50 gram frangipane op de harde wenerbodem.
  • Breng daarna 15 gram ananasvulling op de frangipane aan.
  • Bakken gedurende 20 minuten op 185°C.
  • Breng na afkoelen de 35 gram verse ananas op de taartjes.
  • Geleer deze af met 10 gram Harmony Ready Neutre.
  • Decoreer met 3 gram gebruneerde cocos en muntblaadjes.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten