Smoobees Frangipane Crumble Taart

Ingrediënten

Werkwijze
  • Deeg: Meng de Aristo cake margarine en heelei soepel door elkaar. Voeg de Tegral satin Cream cake toe en meng dit tot een samenhangend deeg.
  • Rol het deeg uit op 4 mm dikte en fonceer de vormen van 16 cm doorsnede. 
  • Vulling: Meng alle grondstoffen van de frangipane door elkaar tot een gladde massa, en meng als laatste de Smoobees Blueberryer doorheen.
  • Vul de gefonceerde vormen met 350 gram frangipane vulling.
  • Meng de grondstoffen voor de crumble totdat er een kruimelige massa is ontstaan, en bestrooi op de bovenzijde 125 gram.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Bestrooi na afkoeling de decoreerpoeder erop, en werk af met een aardbei.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 6 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten