Winter Glow Tartelettes

Ingrediënten

Werkwijze
  • Zetdeeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
  • Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
  • Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de ringen. 
  • Vulling: Meng de grondstoffen van de spijs vulling door elkaar en spuit 45 gram in de vormen. 
  • Afwerking: Druk het basis deeg* door een extra grove zeef en bestrooi 15 gram van deze kruimelmassa op de spijsvulling.
  • Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 185°C gedurende ca. 23 minuten.
  • Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 23 minuten.
  • Decoreren: Na afkoeling decoreren met decoreerpoeder.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 40 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten