Mengen:
Meng alle grondstoffen 3 minuten op middelmatige snelheid.
Verwerken:
Spuit het beslag gelijkmatig op een met bakpapier beklede bakplaat (afmeting 60 x 40 cm). Klop vervolgens de vulling 3 minuten op zijn hoogste snelheid op, en spuit met een kartelspuit doppen in het beslag. Strooi hier bovenop de Belcolade Noir Selection C309 / K20 bakvaste chocolade druppels.
Afbakken:
180°C gedurende 30 tot 40 minuten.
Afwerken:
Spuit de Deli Caramel in de doppen. Verwarm de Miroir Neutre en geleer hiermee de bovenkant van de cake af. Snij de plaatcake in banen van 10 cm bij 4,5 cm. Voor strakke stukken cake, vries deze minimaal 4 uur in voordat je gaat snijden.
Variatietip:
Werk de cake af met fudgestukjes.
Uitkomst:
Bij een plaatcake met een afmeting van 60 cm bij 40 cm, totaal 48 stuks.
Moeilijkheidsgraad: