Deeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
Bekleed de bodem van een iets vettige bakplaat 57 x 20 cm met bakpapier.
Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de 2 bakplaten.
Bakken: in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 12 minuten.
Bakken: in de rotatieoven: oventemperatuur 150°C gedurende ca. 12 minuten.
Vulling: Cheesecake mengen met de diepvries rode vruchten, vervolgens 2.100 gram op de voorgebakken onderplak aanbrengen en deze egaal uitstrijken.
Bakken: in de inschietoven: oventemperatuur 180°C gedurende ca. 35 minuten.
Bakken: in de rotatieoven: oventemperatuur 150°C gedurende ca. 35 minuten.
Afwerking: verwarm de fruitpuree met de glucose stroop en voeg geleidelijk de pectine gemengd met de kristalsuiker toe en breng het aan de kook.
Voeg de geweekte gelatine vellen en de Miroir Neutre toe.
Giet de terug gekolede fruitgelei voor deze gaat geleren in een egale dunne laag van 400 gram op de gebakken Cheesecake, welke terug gekoled is naar ca. 35°C, daarna in de diepvries plaatsen.
Na invriezen lossen uit de vorm en snijden op 10x3 cm.
Decoratie: Breng het fruit op de Cheesecake gebakjes en voorzie de frambozen van decoreer poeder.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.