Verwerking grondstoffen: meng de grondstoffen voor de bodem door elkaar tot een homogeen en soepel harde wenerdeeg. Rol dit deeg vervolgens uit op 3mm en steek rondjes uit met een steker (met een diameter van 8,5cm). Klop de Chantypak lobbig. Meng het water met de Bulgaria bavaroisepoeder en sinaasappel compound. Vervolgens kan de lobbig opgeklopte Chantypak worden gemengd met het bavarois mengsel.
Afbakken: de harde wenerdeegbodem bakken op 180°C gedurende c.a. 10 minuten.
Afvullen: vul vervolgens gangmaker-ringen met de sinaasappelbavarois. Voor het gemak tijdens het lossen is een banderol in de vorm aan te raden. Laat de bavarois aanvriezen. Na het lossen plaats je het taartje op de afgebakken zanddeegbodem. Bestrijk de bovenkant met Deli Citroen.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.