Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en vervolgens 8 minuten op hoge snelheid, en draai na 2 minuten op lage snelheid.
Snittenplakken uitstrijken op 8 mm dikte.
Bakken inschietoven: 230°C, baktijd ca. 6 minuten.
Bakken rotatieoven: 205°C, baktijd ca. 6 minuten.
Voor de koffie likeur, breng het water, glucose en suiker aan de kook en roer de mokka extract door de suiker oplossing.
Meng de alcohol (95%) pas door, als de massa afgekoeld is tot kamertemperatuur.
Meng de mascarpone met een vlinder tot een zalf zachte massa en meng de 50 gram koffie likeur er doorheen.
Tot slot de opgeklopte Chantypak door de massa spatelen.
Plaats een snitt plak in een kader van 60 x 20 cm.
Besprenkel de snitt plak met mokka likeur.
Bouw afwisselend 3 lagen besprenkelde kapsel lagen en de Tiramisu op.
Spuit de bovenzijde af met doppen Tiramisu.
Diep koelen, vervolgens afpoederen met cacaopoeder.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.