Beslag: Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 8 minuten op hoge snelheid en vervolgens 1 minuten op lage snelheid tot een luchtig chocolade beslag.
Vul kapselpannen van 18 cm Ø met 180 gram beslag.
Bakken inschietoven: 185°C, baktijd ca. 22 minuten.
Bakken rotatieoven: 155°C, baktijd ca. 22 minuten.
Snij na afkoeling het chocolade kapsel twee keer door.
Vulling: Pureer de blik stoofperen met een mixer tot een gladde puree en verwarm dit tot 37°C en voeg de bavaroise Neutre toe en meng dit door elkaar tot het een glad geheel is. Spatel de lobbig geslagen Chantypak door de massa tot een luchtige bavaroise.
Vul de taartjes met 2 lagen stoofpeer bavaroise (90 gram) en sluit dit af met de bovenplak.
Breng op de bovenzijde in een waaier plakken stoofpeer aan.
Geleer de perenwaaier af met Harmony Ready Neutre.
Meng de Ovablanca met koud water en klop dit 2 minuten op lage snelheid en 3 minuten op hoge snelheid tot een stevig spinnend schuim.
Spuit overhangende doppen merinque schuim op de bovenrand van de taartjes.
Maskeer de zijkanten en de doppen strak af met de merinque schuim en flambeer de schuim licht af met een brulee brander.
Decoreer de taartjes af met gekleurde isomalt suiker, kattetongen decoratie en rode en blauwe bessen.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.