Chocolade Paas Cake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Crumble: De grondstoffen voor de crumble mengen tot een kruimel massa is ontstaan. Voeg de chocolade druppels toe en schud dit door elkaar.
  • Beslag 1: Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de  chocoladedruppels erdoor.
  • Plaats een rol van bakpapier in een PVC buis van 4 cm doorsnede en 16 cm lan. Vul de buis zonder luchtinslag met 100 gram beslag en plaats deze in de vriezer.
  • Beslag 2: Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de  chocoladedruppels erdoor. Vul de bakvormen voorzien van een inlegvel met 250 gram chocolade beslag en druk de aangevroren rol beslag langwerpig ovaal in het chocolade beslag.
  • Bedek met 100 gram chocoladebeslag, het ei vormige blanke beslag.
  • Bestrooi de bovenzijde met 100 gram chocolade crumble.
  • Baktijd ca. 45 minuten.
  • Oventemperatuur inschietoven 180°C , oventemperatuur rotatieoven 150°C
  • Na 30 minuten baktijd de temperatuur 10°C verlagen.
  • Afwerking: Decoratief afwerken met voorjaar en paas decoratie.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 7 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten