Crumble: De grondstoffen voor de crumble mengen tot een kruimel massa is ontstaan. Voeg de chocolade druppels toe en schud dit door elkaar.
Beslag 1: Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de chocoladedruppels erdoor.
Plaats een rol van bakpapier in een PVC buis van 4 cm doorsnede en 16 cm lan. Vul de buis zonder luchtinslag met 100 gram beslag en plaats deze in de vriezer.
Beslag 2:Meng de grondstoffen van het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de chocoladedruppels erdoor. Vul de bakvormen voorzien van een inlegvel met 250 gram chocolade beslag en druk de aangevroren rol beslag langwerpig ovaal in het chocolade beslag.
Bedek met 100 gram chocoladebeslag, het ei vormige blanke beslag.
Bestrooi de bovenzijde met 100 gram chocolade crumble.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.