Vegan Caramel Peren Taartje

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Meng de ingrediënten voor het caramel-beslag glad.
  • Druk bakpapier tot over de bovenrand in RVS vormen van Ø 16cm.
  • Spuit 100 gram caramel-beslag in elke ring.
  • Snijd de peren in dunne plakjes en leg deze als een waaier in het caramel-beslag.
  • Meng alle ingrediënten van het cake beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 4 minuten op middelmatige snelheid.
  • Spuit 400 gram cakebeslag op de perenwaaier.
  • Bak de vormen in ca. 35 minuten.
  • Baktemperatuur inschietoven: 185°C
  • Baktemperatuur rotatieoven: 160°C
  • Draai de vormen na het bakken om op papier.
  • Bestrijk de cake na het afkoelen met Miroir Neutre en strooi hier wat hazelnootstukjes op.
  • Droog de mini-peertjes, rol ze door de suiker en karameliseer deze met een gasbrander.
  • Plaats de gekarameliseerde mini-peer op het midden van het Caramel -Peren taartje

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig
  • Vegetarisch

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten