Vegan Rozemarijn Cake

Ingrediënten

Werkwijze:
  • Laat de rozemarijn vooraf 30 min in 470 gram water* trekken.
  • Meng de grondstoffen voor het beslag met een vlinder gedurende 2 min. op lage en 3 min. op gemiddelde snelheid. 
  • Meng als laatste de licht gebruneerde amandelschaafsel door het beslag.
  • Spuit 150 gram beslag in de houten bakvorm voorzien van een papieren inlegger.
  • Breng op het cake beslag een laag van 100 gram abrikozenvulling aan.
  • Spuit een 2e laag cake beslag (150 gram) op de abrikozenvulling.
  • Voor het victoriabeslag, meng het eiwit door de amandelschaafsel en voeg als laatste de kristalsuiker hier aan toe.
  • Bestrooi het victoriabeslag over de cakes.
  • Bakken gedurende ca. 40 min.
  • Rotatieoven 145°C
  • Deckoven 170°C
  • Na het afkoelen bestrooien met Süsser Schnee.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Claims

  • Plantaardig

Uitkomst: 7 stuks.

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten