Chocolade Advocaat Cheesecake

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het chocolade beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag.
  • Meng als laatste de chocolade drups kort door het beslag.
  • Vul de bakvormen met 350 gram beslag.
  • Meng de grondstoffen voor de cheesecake advocaat vulling kort tot een gladde massa.
  • Spuit 150 gram cheesecake vulling op het beslag.
  • Draai de vulling met een lepel, nog zichtbaar door het beslag.
  • Bestrooi 15 gram chocolade druppels K15 over de cake.
  • Bakken inschietoven op 180°C gedurende ca. 40 minuten.
  • Bakken rotatieoven op 150°C gedurende ca. 40 minuten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Uitkomst: 6 stuks

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten