Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 min op lage snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag.
Verdeel het beslag in 3 gelijke porties van 625 gram en kleur deze met de kleurstof. Desgewenst kunnen de beslagen gearomatiseerd worden overeenkomstig met de kleur.
Strijk de beslagen egaal en op gelijke dikte van 7 mm uit op bakpapier.
Meng de grondstoffen voor het deeg en meng als laatste de chocolade door. Rol het deeg uit op 3 mm en steek er cirkels uit van 15 cm Ø. Leg de plakken deeg op het groene en oranje beslag.
Bakken inschietoven: 190°C, baktijd ca. 17 minuten.
Bakken rotatieoven: 155°C, baktijd ca. 17 minuten.
Meng de bavaroisepoeder met water van 37°C en spatel hier de lobbig geslagen Chantypak en slagroom doorheen.
Plaats in RVS vorm van 8 cm hoogte en 18 cm Ø de groene cakelaag van 16 cm Ø.
Spuit een laag bavaroise op de cake laag en strak tegen de ring.
Plaats de oranje cakelaag en vul opnieuw met een laag bavaroise en breng de rode cakelaag hierop en vul het verder vlak af met de bavaroise.
Laat de regenboog taartjes goed aanvriezen.
Verwarm de ring licht en haal deze 1 mm omhoog. Roer de Miroir Neutre licht door en breng een dunne spiegel aan op de bavaroise en verwarm de ring alvorens deze te verwijderen.
Decoreer de regenboog taartjes af met gel gums en kaarsjes.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.