Beslag: Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid tot een glad beslag. Verdeel het beslag over 2 bakplaten 60 x 40 cm egaal op het bakpapier (7 mm) dikte
Bakken: Bak deze in de inschietoven op 185°C gedurende ca. 15 minuten.
Bakken: Bak deze in de rotatieoven op 155°C gedurende ca. 15 minuten.
Snij na afkoeling 4 stroken van 3,5 cm ter hoogte van plastic banderol.
Plaats de stroken in de ringvorm met de banderol tegen de rvs vorm aan.
Vulling: Meng melk van 40°C en de Bavaroise Neutre tot een hmogene massa. Voeg de Deli Cheesecake, vanille, zeste van citroen en de frambozen vulling eraan toe en meng dit in rustige slagen door de massa. Spatel als laatste de lobbig opgeslagen Chantypak en slagroom door de massa.
Verwerking: Spuit een laag Cheesecake mousse op de Red Velvet bodem. Breng een tweede laag Red Velvet Cake op de Cheesecake mousse aan. Vul de vorm verder af met de Cheesecake mousse. Plaats de Red Velvet Cheesecake taarten enige tijd in de vriezer.
Afwerking: Spuit de taartjes af met de opgeslagen slagroom. Vul het middenvak op met bosbessen, frambozen en blokjes Red Velvet Cake.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.