Zetdeeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de ringen.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 185°C gedurende ca. 15 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 150°C gedurende ca. 15 minuten.
Vulling: Meng de Chantypak, melk, suiker en heelei tot 85°C en giet deze door een zeef en over de cheesecake en citroenrasp. meng dit door elkaar en vul de voorgebakken ringen en vries dit vervolgens in. Na het invriezen strijken met ei strijksel.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 190°C gedurende ca. 15 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 150°C gedurende ca. 15 minuten.
Goed gebakken dient de vulling nog dik vloeibaar te zijn.
Decoreren: Na afkoeling decoreren met een schijfje chocolade en wat frambozen.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.