Chocolade Chaos

Ingrediënten

Werkwijze

Mengen:

  • Meng alle grondstoffen 3 minuten op middelmatige snelheid, zorg ervoor dat je halverwege de draaitijd even goed de bekken bijkrabt.
     

Verwerken:

  • Spuit het beslag gelijkmatig op een met bakpapier beklede bakplaat (afmeting 60 x 40 cm). 
  • Strooi vervolgens de gebrande hazelnootstukjes over het beslag.
     

Afbakken:

  • 180°C gedurende 30 tot 40 minuten. 
     

Afwerken:

  • Verwarm de Miroir Caramel en geleer hiermee de bovenkant van de cake af. 
  • Snij de plaatcake in banen van 10 cm bij 4,5 cm. 
  • Voor strakke stukken cake, vries deze minimaal 4 uur in voordat je gaat snijden.
     

Variatietip:

  • Werk de cake af met grove chocolade krullen.  
     

Uitkomst:

  • Bij een plaatcake met een afmeting van 60 cm bij 40 cm, totaal 48 stuks.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten