Deeg: Meng de ingrediënten tot een kruimelmassa, voeg het heelei toe en werk het door tot een glad deeg is ontstaan. Koel het deeg voor een optimale verwerking.
Verwerking:Rol het deeg uit op 3 mm en steek cirkels uit van 95 mm. bevochtig de plak licht met water. Spuit 6 gram bakvaste fruitvulling op het midden van de deegplak. Vouw de plak dubbel en druk de buitenrand met een vork motief aan.
Baktijd inschietoven ca. 12 min bij 180°C
Baktijd rotatieoven ca. 12 min bij 150°C
Afwerking: Haal de afgekoelde Empanadas door de getempereerde witte chocolade en bestrooi de chocolade met rode peer suiker en pistache granulaat.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.