Zetdeeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de vormen van 18 cm doorsnede.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 185°C gedurende ca. 15 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 155°C gedurende ca. 15 minuten.
Vulling 1: Smelt de Blanc selection drops tot 40°C en voeg de praliné en de gebroken cigarettes koekjes er aan toe en meng het door elkaar.
Vulling 2: Meng de melk, room, suiker en het eigeel en verwarm deze massa tot 85°C. Giet de warme massa door een zeef eop de Noir Selection drops en mix met een staafmixer tot er een zalvige gladde textuur verkregen is.
Strooi 190 gram krokante vulling 1 als een dun laagje op de gebakken zanddeeg bodems.
Vul de zanddeeg bodems vervolgens verder af met 450 gram chocolade crémeux en laat het in de koelkast uitharden.
Afwerking: Decoreer met een dun chocolade plaatjeen werk het geheel af met bramen, roden bessen, bosbessen, frambozen, aardbeien en kleine blaadjes zuring (plant)
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.