Beslag 1: Meng de grondstoffen voor het chocolade beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de chocolade drups kort door het beslag.
Beslag 2: Meng de grondstoffen voor het chocolade beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op middelmatige snelheid tot een glad beslag. Meng als laatste de Smoobees Caramel kort door het beslag.
Chocolade beslag: Neem 500 gram van beslag 1 en meng hier 200 gram patentbloem door en en meng tot dat deze luchtig spuitbaar is.
Vul de bakvormen (18 cm doorsnede) met speculaas en chocolade beslag in totaal 325 gram.
Spuit met een gladde spuit 50 gram luchtig chocolade beslag op het beslag en bestrooi de cake met 25 gram chocolade druppels en 30 gram walnoten.
Bakken: inschietoven op 180°C gedurende ca. 35 minuten.
Bakken: rotatieoven op 150°C gedurende ca. 35 minuten.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.