Caramel Cheesecake Bavaroise Taart

Ingrediënten

Werkwijze
  • Meng de grondstoffen voor het beslag gedurende 1 minuut op lage snelheid en 3 minuten op gemiddelde snelheid.
  • Verdeel het beslag à 400 gram in RVS ringen van 15 cm doorsnede.
  • Bak deze in de inschietoven op 180°C gedurende ca. 30 minuten.
  • Bak deze in de rotatieoven op 160°C gedurende ca. 30 minuten.
  • Voor de vulling, meng het water (37°C) met de Bavaroise Neutre, vervolgens de Deli Caramel en de Deli Cheesecake toevoegen en doormengen. 
  • Als laatste de opgeslagen Chantypak doorspatelen.
  • Snij de chocolade cake doormidden, spuit de buitenrand in doppen en vul verder af.
  • Plaats de bovenplak en spuit gelijkmatige doppen bavaroise op de bovenzijde.
  • Decoreer de bovenzijde door cirkel gewijs in lijn Deli Caramel op te spuiten.
  • Werk verder af met walnoten.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad:  

Ontdek

Ontdek vergelijkbare recepten