Ganach:Verwarm de slagroom samen met de glucosestroop tot het kookpunt en voeg de Selection Noir 501/J toe, mix dit tot een gladde massa. Laat de Ganach uitkristaliseren in de koeling.
Snij de cake overlangs door en vul deze met 100 gram abrikozenvulling.
Verwarm de Ganach lichtjes en maskeer de cake eerst met een dun creme laagje. Overgiet daarna de Ganach (195 gram) over de afgekoelde Sacher cake.
Bestrooi eventueel wat chocoladeschaafsel op de bovenkant.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.