Schuim: Meng het eiwit, water met de ovablanca en 1/3 van de kristalsuiker. Voeg in 2 stappen de overige kristalsuiker toe en klop het tot een standige schuim. Zodra het schuim stevig spint en in de omgekeerde garde stevig piekt, voeg dan de gezeefde poedersuiker er onder door.
Spuit doppen, vul daarna een bodemlaag meringue schuim in een ring van 18 cm doorsnede. Maak tevens 6 plakken van 14 cm met een gewicht van 100 gram.
Bakken in een inschietoven bij een oventemperatuur van 90°C gedurende ca. 120 minuten.
Bakken in een rotatieoven bij een oventemperatuur van 60°C gedurende ca. 120 minuten.
Vulling 1: Meng water en bavaroisepoeder neutre tot een gladde massa en spatel de lobbig opgeslagen Chantypak er onder door. Spuit op de onderste schuim plak een laag van 110 gram en bestrooi het middenvlak met bramen en frambozen.
Breng de 2e plak schuim op de bavaroise en spuit ook hier een laag bavaroise aan.
Decoreer: De Pavlova taart royaal voorzien van vers fruit. Klop gezoete slagroom lobbig op en spuit toefen slagroom op het fruit. Bestrooi de bovenkant met decoreer poedersuiker en werk het af met gesuikerde viool blaadjes.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.