Meng de boter zalfachtig op en voeg hier het heelei, boerencake, cacaopoeder en Amaretto aan toe en klop gedurende 3 minuten op middelmatige snelheid met de vlinder op.
Voeg als laatste bitterkoekjes toe, meng deze met de chocolade druppels kort door.
Vul de tulbandvormen af met 800 gram beslag (Ø 18 cm vorm).
Oventemperatuur 160°C. Baktijd ca. 60 minuten.
Overgiet de bovenkant van de tulband met de vloeibare, geelgekleurde chocolademassa.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.