Meng de grondstoffen voor hrt deeg door elkaar tot een zanderige structuur.
Voeg het heelei toe en meng tot een glad deeg en koel dit minimaal 2 uur voor verwerking.
Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de kano ringen.
Vulling 1: Spuit een bodem laagje bakvaste bosvruchten vulling in de vormen.
Vulling 2: Meng het water en de Belcrem Subito gedurende 3 minuten op hoge snelheid en meng vervolgens de Deli Cheesecake, kaneel en citroenrasp erdoorheen. Vul de vormen met deze Cheesecake roomvulling.
Crumble: Meng de grondstoffen voor de crumble tot een kruimelmassa ontstaat en bestrooi de vormen met de crumble.
Bak deze in de inschietoven op 170°C gedurende ca. 30-35 minuten.
Bak deze in de rotatieoven op 145°C gedurende ca. 30-35 minuten.
Bestrooi na afkoeling met decoreersuiker en werk af met vers fruit.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.