Beslag: Meng de grondstoffen van het beslag gedurende ca. 8 minuten op hoge snelheid. Vervolgens het beslag 1 minuut op lage snelheid nadraaien.
Beslag uitstrijken op 5mm dikte, op twee silpad® bakmatten van 40 x 60 cm.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 220°C gedurende ca. 6 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 195°C gedurende ca. 6 minuten.
Na het bakken direct van de warme bakplaat verwijderen.
Deeg: Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
Rol het deeg uit op 3 mm dikte en en steek plakken uit van 5 cm doorsnede.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 185°C gedurende ca. 12 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 12 minuten.
Snij de snittplakken op 3,5 cm x 20 cm en plaats dit in vormen voorzien van een plastic banderol.
Vulling 1: Plaats de koekbodems in de ringen en spuit de bosvruchten vuling op.
Vulling 2: Meng het water van 37°C met de bavaroisepoeder en spatel de opgeslagen Chantypack onder de Bulgaria oplossing.
Spuit 45 gram bavaroise bol opgespoten in de vormen en vries de gebakjes in.
Smelt de Decorcrem white en Dark tot 38°C en dompel de gebakjes tot 1 cm hierin en haal de overtollige chocolade coating van de onderkant weg over de rand van een bekken.
Bestrooi licht met iets cacoapoeder.
Decoreer de gebakjes met verse bramen, stukjes fudge en muntblaadjes.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.