Meng de patentbloem, amandelpoeder, poedersuiker, cakemargarine en zout tot een zanderige structuur.
Voeg het ei-mengesel er aan toe en meng het tot een glad deeg. Plaats het daarna in de koeling.
Rol het deeg uit op 3 mm dikte en fonceer de gangmaker vormen.
Vul de vorm met de Deli Citron.
Bakken in de inschietoven: oventemperatuur 195°C gedurende ca. 20 minuten.
Bakken in de rotatieoven: oventemperatuur 170°C gedurende ca. 20 minuten.
Meng de ovablanca met koud water en klop met de draadgarde gedurende 3 minuten op lage en 4 minuten op hoge snelheid op tot een spinnend stevig schuim.
Spuit doppen op de bovenzijde van de gebakjes.
Trek hier met een glaceermes punten in en brand het licht af met een brander.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.