Werkwijze: Roomboter glad draaien met de vlindergard. Tegral Boerencake en eieren toevoegen en doormengen. Bekken bijkrabben. Beslag gedurende 4 min. in 2e versnelling mengen.
Verwerking: Afvulgewicht 850 gr.
Bakken: inschiet oven: Overtemperatuur 145/150°C. Baktijd ca. 80/90 minuten. Rotatie oven: Aanvangtemperatuur 160°C, thermostaat terug op 100°C, ventilator eerste 20 minuten uit daarna op lage snelheid.
(Temperatuur blijft hangen op ca. 120°C)
Totale baktijd ca. 95 minuten.
Bakcurve en baktijd zijn afhankelijk van type rotatie oven.
Opmerkingen: Let op dat de grondstoffen goed op temperatuur zijn.
Zorg voor een beslag temperatuur van ca. 25°C.
Beslag densiteit ca. 800-830 gram per liter volume.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.