O-tentic CHEF Tradizione: Meng eerst 4% O-tentic Tradizione + 8% water (neem dit in mindering van het totale water) van 37°C mengen en na 20 minuten is het klaar voor gebruik.
Kneden: Lang in de 1e versnelling en daarna goed afkneden.
Deegtemperatuur: 27-28°C.
Afwegen: 940 gram.
Bol/puntrijs: 45-60 min.
Opmaken: Recht kort model.
Bewerking: Op het inschietapparaat en/of bakplaten plaatsen.
Narijs: 240 minuten.
Decoreren: De bovenkant voorzien van een beetje roggebloem en 1x mooi insnijden.
Bakken: Met voldoende stoom.
Baktemperatuur: 250°C inschieten en terug naar 220°C
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.