Na de kneding de Softgrain Spelt in de eerste versnelling doordraaien.
Deegtemperatuur: 26°C.
Afwegen: 1950 gram.
Bolrijs: 10 minuten.
Verdelen/opbollen: Voor petit pains 5 minuten laten rusten voordat ze gevormd worden.
Decoreren: Roggebloem of tarwegries.
Baktemperatuur: Krokantbrood programma.
Baktijd: 18-20 minuten (dit is wat langer dan normaal).
Opmerkingen: Softgrain spelt kan men gebruiken in de percentages van 10-30 van het bloemgewicht, echter boven de 20% moet men rekening houden met het percentage vocht op het deeg i.v.m. afslappen.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.