Kneding: Soepel deeg kneden. Wat langer in de eerste versnelling voor een optimale water opname.
Deegtemperatuur: 26-27°C.
Afwegen: 870 gram.
Bol/puntrijs: 35-50 minuten.
Opmaken: Als meergranenbrood.
Decoreren: Met een meergranenmix.
Bewerking: Nordic Walking ouwel in blik aanbrengen.
Narijs: 90 minuten.
Bakken: 250°C.
Baktijd: 35-40 minuten.
Opmerkingen: Met Easy Nordic Walking is het ook mogelijk om zachtkleinbrood te maken: aan bovenstaand recept 8% kleinbroodpoeder toevoegen en gist verhogen naar 6%, verwerking als gebruikelijk.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.