O-tentic CHEF Tradizione: Meng eerst 4% O-tentic Tradizione + 8% water (neem dit in mindering van het totale water) van 37°C mengen en na 20 minuten is het klaar voor gebruik.
Weken: De Puravita Havermout Plus met al het water voor 20 minuten in de week zetten.
Kneden: Lang in de 1e versnelling en daarna goed afkneden.
Deegtemperatuur: 27-28°C.
Afwegen: 940 gram.
Bol/puntrijs: 45-60 min.
Opmaken: Recht kort model.
Decoreren: Voorzien van havervlokken.
Bewerking: Op het inschietapparaat en/of bakplaten plaatsen.
Narijs: 240 minuten.
Bewerking: Voor het bakken 5x mooi insnijden.
Bakken: Met voldoende stoom.
Baktemperatuur: 250°C inschieten en terug naar 220°C
Baktijd: 40-45 minuten.
Opmerkingen: Zorg dat je de CHEF optijd aanmaakt en dat je de Puravita Havermout Plus in de week zet van te voren.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.