Rustiek brood met Softgrains en GrainDesign Black&White

Ingrediënten

Werkwijze
  • Kneding: Soepel deeg kneden en het 2e water na 90% kneedtijd inwassen.
  • Vulling: De Softgrain 5-Grains doordraaien.
  • Deegtemperatuur: 27°C.
  • Afwegen: In stukken van 10.000 gram voor 20 stuks. En het deeg in een voorslag leggen.
  • Bewerking: Het deeg toevouwen.
  • Bulkrijs: 45 minuten.
  • Verdelen: Met de divicieuze in 20 stukken van 500 gram.
  • Modeleren: Opmaken als korte stompen punt.
  • Decoreren: GrainDesign Black & White.
  • Bewerking: Op bakplaten zetten of op het inschietapparaat.
  • Narijs: 60 minuten.
  • Bewerking: Voor het bakken 1x mooi insnijden en 1x onder de deeghuid.
  • Bakken: 230°C inschieten en bakken op 215°C
  • Baktijd: 30 minuten (Bake-off)
  • Stomen: Voldoende stomen.

Over dit recept

Moeilijkheidsgraad: