Hierna de deegpunten langer trekken en licht ontgassen. Precies in het midden 50 gram guacamole, 40 gram gerookte kipstukjes, 4 gram pijnboompitten en 10 gram geraspte kaas leggen, dichtvouwen en goed aandrukken. De deegpil in een S-model vormen en in een ovale ring leggen.
Narijs: 20 minuten.
Decoreren: Op de bovenkant 15 gram guacamole smeren en 15 gram geraspte kaas strooien.
Baktemperatuur: 230°C inschieten en terug naar 180°C.
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die de internetbrowser opslaat op uw computer.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om verkeer te meten en te analyseren. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.